Блог статии за слънчеви колектори и пелетни котли

Как да изберем подходящо място за монтаж на слънчеви колектори

Най-важно е да се избере правилно посоката в която ще се насочат слънчевите колектори - юг, югоизток или югозапад, целта е по-дълго време директна слънчева светлина да попада над слънчевата система. 

Виж още..

Енергийна ефективност

Кредит „Енергийна ефективност” дава възможност на физическите лица за получаване на 20% безвъзмездна помощ при изпълнение на енергоспестяващи мерки.

Виж още..

Иновация при фотоволтаицитe

Американската компания Райтън солар (Rayton Solar) е разработила технология, с която се постига 23-25 % ефективност на фотоволтаичните панели (в момента тя е около 14-17%) при 60% по-ниска цена с помощта на нов, патентован начин за нанасяне на силиция и се подготвя за стартиране на масово производство.

Виж още..

Ръст във възобновяемите решения използвани от австралийските домакинства

В края на 2014 година всяка пета къща в Австралия разполага със слънчеви панели за производство на електрическа енергия или за подгряване на топла вода, докато през 2010 година едва една на всеки 20 къщи е разполагала с тях.

Виж още..
3.17 / 3
 

Попитай за консултация А1 Енерджи

Телефон за консултация 088 820 85 25

Aко сте затруднени в избора си, не можете да вземете сами решение, за това какво точно Ви трябва, не се колебайте да се обърнете към нас за консултация

Попитай за консултация