БГ Ню Енерджи ЕООД

В отговор на все по-нарастващото търсене на услуги свързани с екологични и икономични методи за набавяне на енергия, нашата компания се ориентира в комплексното обслужване по проектирането, изграждането и поддръжката на соларни системи за топла вода.

Предлагаме и монтиране на локално отопление с различни енергоизточници (пелети, твърдо гориво, нафта и др.), изграждане на ВиК инсталации.

Нашият стремеж е да извършим цялостно обслужване на обекта на клиента, за да се избегне прехвърлянето на отговорности между различните специалности при евентуални проблеми и тази отговорност да я носим ние.

Успоредно с това се стремим  да отразяваме новостите в областта на възобновяемите енергийни източници, както и различните донорски схеми, които финансират изграждането им.

Сътрудничим си с консултантски компании и предлагаме помощ при кандидатстване по различните финансиращи програми.

БГ Ню Енерджи извършва монтаж, инсталация и обслужване на пелетни горелки, пелетни камини и котли на пелети на марките BURNiT и SUNSYSTEM. Пелетните горелки позволяват пълноценно изгаряне, повече топлина с по-малко направени разходи.

Извършваме и инсталация и монтаж на висококачествени слънчеви системи - плоски и вакуумно тръбни колектори за топла вода.

Ние ще ви предложим освен всички видове отопление на пелети и високообемни бойлери на водещи производители.

4.83 / 3
 

Попитай за консултация БГ Ню Енерджи

Телефон за консултация 088 820 85 25

Aко сте затруднени в избора си, не можете да вземете сами решение, за това какво точно Ви трябва, не се колебайте да се обърнете към нас за консултация

Попитай за консултация


Промоции

Промоция на Пелетни камини Burnit

Burnit Comfort 4G 25, стара цена - 3090 лв, нова цена - 2790 лв
Burnit Comfort 4G 18, стара цена - 2940 лв, нова цена - 2690 лв
Burnit Comfort 4G 13, стара цена - 2890 лв, нова цена - 2585 лв

 

Още..

Още промоции