А1 Енерджи ЕООД

В отговор на все по-нарастващото търсене на услуги свързани с екологични и икономични методи за набавяне на енергия, нашата компания се ориентира в комплексното обслужване по проектирането, изграждането и поддръжката на соларни системи за топла вода.

Предлагаме и монтиране на локално отопление с различни енергоизточници (пелети, твърдо гориво, нафта и др.), изграждане на ВиК инсталации.

Нашият стремеж е да извършим цялостно обслужване на обекта на клиента, за да се избегне прехвърлянето на отговорности между различните специалности при евентуални проблеми и тази отговорност да я носим ние.

Успоредно с това се стремим  да отразяваме новостите в областта на възобновяемите енергийни източници, както и различните донорски схеми, които финансират изграждането им.

Сътрудничим си с консултантски компании и предлагаме помощ при кандидатстване по различните финансиращи програми.

А1 Енерджи извършва монтаж, инсталация и обслужване на пелетни горелки, пелетни камини и котли на пелети на марките BURNiT и SUNSYSTEM. Пелетните горелки позволяват пълноценно изгаряне, повече топлина с по-малко направени разходи.

Извършваме и инсталация и монтаж на висококачествени слънчеви системи - плоски и вакуумно тръбни колектори за топла вода.

Ние ще ви предложим освен всички видове отопление на пелети и високообемни бойлери на водещи производители.

3.14 / 28
 

Попитай за консултация А1 Енерджи

Телефон за консултация 088 820 85 25

Aко сте затруднени в избора си, не можете да вземете сами решение, за това какво точно Ви трябва, не се колебайте да се обърнете към нас за консултация

Попитай за консултация


Промоции

Още промоции