Екологични решения

Ние от БГ Ню Енерджи ще ви предложим екологични решения за подгряване на вода, локално отопление с различни енергоизточници, изграждане на соларни и фотоволтаични системи.

ЦЕНИ – тук

Sunsystem – техническа информация – тук

Tesy – техническа информация – тук


Слънчеви Колектори

Слънчеви Колектори

Соларните колектори за топла вода основно са плоски и вакуумно-тръбни, като от тук на сетне подвидовете са различни, с различна ефективност и различно приложение. Ние от БГ Ню Енерджи ще ви предложим оптималния вариант за вашите нужди.

Виж още

Бойлери и Буфери

Бойлери и Буфери

„БГ Ню Енерджи” ЕООД е официален представител и има сключени договори за дистрибуция с трите най-големи български производители на бойлери и буфери– „Елдом”, „Теси” и „Сънсистем”. Това позволява да предложим най – богатия избор на водосъдържатели на нашите клиенти.

Виж още

Отопление с пелети

Отопление с пелети

Ние от „БГ Ню Енерджи” следваме тенденциите и предлагаме възможно най-интелигентните решения за отопление. Предлагаме климатични системи на световния лидер „Мицубиши”, както и системи за отопление на биомаса на „Сънсистем”.

Виж още

Климатици Мitsubishi

Климатици Мitsubishi

Mitsubishi има огромен опит в областта на изработката на енергийно ефективни професионални инверторни климатици. Климатиците на Митсубиши са съобразени тенденциите на екосъобразноста и намаляването на разходите за електроенергия.

Виж още
5.00 / 2
 

Направи запитване БГ Ню Енерджи

Aко сте затруднени в избора си, не можете да вземете сами решение, за това какво точно Ви трябва, не се колебайте да се обърнете към нас за консултация

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ


 

Промоции

Още промоции