Екологични решения

Ние от А1 Енерджи ще ви предложим екологични решения за подгряване на вода, локално отопление с различни енергоизточници, изграждане на соларни и фотоволтаични системи.

ЦЕНИ – тук

Слънчеви Колектори

Соларните колектори за топла вода основно са плоски и вакуумно-тръбни, като от тук на сетне подвидовете са различни, с различна ефективност и различно приложение. Ние от А1 Енерджи ще ви предложим оптималния вариант за вашите нужди.

Виж още
Бойлери и Буфери

„А1 Енерджи” ЕООД е официален представител и има сключени договори за дистрибуция с трите най-големи български производители на бойлери и буфери– „Елдом”, „Теси” и „Сънсистем”. Това позволява да предложим най – богатия избор на водосъдържатели на нашите клиенти.

Виж още
Отопление с пелети

Ние от „А1 Енерджи” следваме тенденциите и предлагаме възможно най-интелигентните решения за отопление. Предлагаме климатични системи на световния лидер „Мицубиши”, както и системи за отопление на биомаса на „Сънсистем”.

Виж още
Климатици Мitsubishi

Mitsubishi има огромен опит в областта на изработката на енергийно ефективни професионални инверторни климатици. Климатиците на Митсубиши са съобразени тенденциите на екосъобразноста и намаляването на разходите за електроенергия.

Виж още
2.75 / 4
 

Попитай за консултация А1 Енерджи

Телефон за консултация 088 820 85 25

Aко сте затруднени в избора си, не можете да вземете сами решение, за това какво точно Ви трябва, не се колебайте да се обърнете към нас за консултация

Попитай за консултация