Пелетни котли

Пелетни котли с монтирана пелетна горелка и бункер за биомаса, е подходящ за отопление на средни и големи помещения с изгаряне на дървесни пелети. За нуждите на котела трябва да има изградено обособено място за неговия монтаж. Ако имате вече котел той може  да се приспособи към режим изгаряне на пелети с няколко допълнителни елемента и най-вече с поставяне на пелетна горелка към него.

Пелетни котли на Сънсистем, с които работим, са тествани и одобрени съгласно европейски норми и отговарят на качеството за екологичност и отделяна топлина.

Котлите разполагат с микропроцесорен контролер, който позволява:

  • Автоматизирано запалване и пелетоподаване
  • Самопочистваща функция на горелката
  • Управление на помпа за oтоплителна инсталация
  • Управление на помпа за битова гореща вода
  • Управление от външен стаен термостат
  • Управление на котела по температурата в буферен съд

В случай на прекъсване на електрозахранването всички настроени параметри се запаметяват в паметта на контролера.

Може да постигнете голяма ефективност при комбиниране на Пелетни котли със слънчеви колектори и бойлер със две серпентини, така ще задоволите нуждите от топлина и топла вода през цялата година, без да се налага използването на електричество.

Пелетните котли са перфектната инвестиция за вашия дом, офис или хотел. С компактните си размери, добрата ефективност на изгаряне, напълно автоматизираната система чрез подходящ бункер за пелети и електронен контролер с температурни датчици, както и възможността на Пелетни котли да се пригодят към всчка една локална инсталация за парно отопление, ще улесни работата по отопление с пелети.

Инвестицията за закупуване и монтаж на Пелетни котли се възвръща в най-кратки срокове, а вие ще решите проблема с набавянето на обемисти и мръсни суровини като дърва за огрев и въглища. Ще се лишите и от труда и ежедневните нужди за почистване на изгорелите отпадаци, поради почти 100%-вото изгаряне на пелетите в пелетния котел.

 

  • Техническа информация и цени на Котел на пелети Burnit – Сънсистем – Свали тук

 

Цени на Пелетни котли Burnit – Сънсистем

Номенклатурен номер Артикул мощност Цена с ДДС
00081230002152 КОТЕЛ BURNIT WBS AC-UB 27 KW 3 755,00 лв.
00081230002154 КОТЕЛ BURNIT WBS AC-UB 35 kW 4 225,00 лв.
00081230002157 КОТЕЛ BURNIT WBS AC-UB 60 kW 5 590,00 лв.
00081230002158 КОТЕЛ BURNIT WBS AC-UB 90 kW 6 990,00 лв.
5.00 / 1
 

Направи запитване БГ Ню Енерджи

Aко сте затруднени в избора си, не можете да вземете сами решение, за това какво точно Ви трябва, не се колебайте да се обърнете към нас за консултация

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ


 

Промоции

Още промоции