Пелетни горелки

Пелетни горелки Burnit

Пелетни горелки монтирани към котли и камини все повече навлизат в нашето ежедневие, като съвременно и екологично решение за отопление. Пелетни горелки са едно от перфектните и икономични решения за преустройство на вече изградена отоплителна инсталация във вашия дом, ресторант, офис или промишлено помещение.  

Българските производители на Пелетни Горелки не отстъпват на вносните  от Европа по качество и ефективност на горивния процес.

Пелетните горелки са предназначени за изгаряне на дървесни пелети, като позволяват високоефективен и екологично чист горивен процес.

Пелетните горелки са изработени от висококачествена неръждаема стомана, издържаща на температура до 1150°С.

Предлаганите от BG New Enerdgy пелетни горелки са съвместими с повечето котли на твърдо гориво които се предлагат у нас.

През годините сме монтирали и сме въвели в експлоатация всички модели предлагани от нас пелетни горелки, като сме създавали изцяло нови отоплителни системи или сме преустройвали вече съществуващи такива.

Автоматична пелетна горелка BURNiT Pell

Автоматична пелетна горелка BURNiT Pell се използва за отопление чрез изгаряне на дървесни пелети,  като диаметъра на пелетите може да е 6-8 мм. Този вид пелетни горелки имат високоефективен, екологично чист процес на горене.

Виж още
Високомощностната пелетна горелка BURNiT Pell Mega

Пелетна горелка BURNiT Pell Mega е високо мощна, подходяща за отопление на индустриални и обществени сгради, училища, болници, административни сгради, производственни цехове, а дори и оранжерии.

Виж още
Пелетен бункер BURNiT FH–500 /RAL 3000

Пелетен бункер BURNiT FH–500 /RAL 3000

Виж още

Характеристики на пелетните горелки

Горелките разполагат с вградено микропроцесорно управление, което осигурява пълна автономност на горивния процес, имат внедрена самопочистваща система,  вътрешен шнек и автоматизирано запалване. Пелетните горелки работят при зададен от домакина час при подходящ температурен режим  който да бъде поддържан в сградата, което е гаранция за перфектна експлоатация както и оптимално изгаряне на дървесните пелети.

Сами по себе си Пелетните Горелки не представялват отопляваща система. Горелките трябва да се използват съответно в горивна система с котел на твърдо гориво, както и бункер и други елементи нужни за цялостно завършване на отоплителната система на пелетни стърготини.

Пелетните горелки могат да бъдат с мощности между 25 и 1000 kW, така че да задоволят нуждите от топлина за всеки дом, офис или административна сграда.

Избор и монтаж на Пелетни Горелки

В процеса на избор и монтаж на Пелетни Горелки сме се сблъсквали с множество технически проблеми, на които сме намирали възможно най – доброто инженерно – техническо решение.

Годините и опита в изграждането и въвеждането в експлоатация на много отоплителни системи и многото проблеми които сме решили ни дава увереността че можем да ви помогнем да изберете най – подходящата пелетна горелка за вашия дом, вашия офис или промишлена сграда.

Ние от BG New Enerdgy в качеството си на доказани професионалисти с десетки изградени отоплителни инсталации зад гърба си ще ви помогнем да направите най – добрия избор за отоплителна система в съотношение цена – качество.

Техническа информация и цени на Пелетни горелки Burnit – Сънсистем

3.44 / 8
 

Попитай за консултация А1 Енерджи

Телефон за консултация 088 820 85 25

Aко сте затруднени в избора си, не можете да вземете сами решение, за това какво точно Ви трябва, не се колебайте да се обърнете към нас за консултация

Попитай за консултация